Duurzaamheid

We zijn ervan overtuigd dat onze tuinoplossingen niet alleen uw tuin verfraaien, maar ook bijdragen aan een duurzame toekomst. Samen streven we naar een gezonde, groene omgeving waar iedereen van kan genieten. We kiezen voor duurzame materialen en we kiezen voor beplanting die de biodiversiteit bevorderd. Als wij geen natuurvriendelijke of duurzame oplossing hebben, dan zorgen we dat we die in de toekomst wel te hebben! 

Sedum daken

Sedumdaken zijn daken die bedekt zijn met sedumplanten. Deze planten, die vaak worden gebruikt in groendaken, zijn vetplanten die van nature droogtebestendig zijn en weinig onderhoud nodig hebben. Sedumdaken worden steeds populairder in stedelijke gebieden vanwege hun vele voordelen.

Bamboe schutting / vlonder

Een bamboevlonder is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor hun terras of balkon. Bamboe is namelijk een snelgroeiende grassoort die in vergelijking met hout veel sneller en effici├źnter kan worden geproduceerd.

Informatie aanvragen

Contact

Algemene voorwaarden

Contact

Jouw tuin, jouw stijl

Wij geloven dat jouw tuin moet passen bij jouw smaak en persoonlijkheid. Dat begint met een idee en inspiratie. Wij helpen jou in het volledige proces, van idee tot realisatie. Van aanleg tot onderhoud. Jouw tuin, jouw stijl.

Onze diensten

Benieuwd naar wat Van der Put tuin & landgoed voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.