Bamboe schutting / vlonder

Een bamboevlonder is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor hun terras of balkon. Bamboe is namelijk een snelgroeiende grassoort die in vergelijking met hout veel sneller en efficiƫnter kan worden geproduceerd.

Hier zijn enkele voordelen van een bamboevlonder:

  • Duurzaamheid: Bamboe is een zeer duurzaam materiaal dat bestand is tegen slijtage en weersinvloeden. Het heeft een levensduur van 15-25 jaar, afhankelijk van de kwaliteit van de bamboe en het onderhoud.
  • Milieuvriendelijk: Bamboe is een zeer milieuvriendelijk materiaal. Het groeit snel en kan worden geoogst zonder de plant te beschadigen, waardoor het een hernieuwbare bron is. Bovendien heeft bamboe een lage CO2-voetafdruk en absorbeert het meer koolstofdioxide dan bomen.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Bamboevlonders zijn gemakkelijk te onderhouden. Ze vereisen geen speciale behandelingen of coatings en kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een bezem en water.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Bamboe heeft een mooie en natuurlijke uitstraling en kan worden gekocht in verschillende kleuren en stijlen. Hierdoor past het bij verschillende inrichtingen en stijlen.
  • Comfortabel: Bamboe is een zeer comfortabel materiaal om op te lopen. Het heeft een zachte textuur en is niet glad, waardoor het een veilige keuze is voor kinderen en ouderen.

Kortom, een bamboevlonder is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, milieuvriendelijke, gemakkelijk te onderhouden en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor hun terras of balkon.

Informatie aanvragen

Contact

Algemene voorwaarden

Contact

Jouw tuin, jouw stijl

Wij geloven dat jouw tuin moet passen bij jouw smaak en persoonlijkheid. Dat begint met een idee en inspiratie. Wij helpen jou in het volledige proces, van idee tot realisatie. Van aanleg tot onderhoud. Jouw tuin, jouw stijl.

Onze diensten

Benieuwd naar wat Van der Put tuin & landgoed voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.