Buitenspa's

Van der Put Tuin en Landgoed is officiële dealer van Caldera buitenspa’s. Caldera spa’s biedt een uitgebreid assortiment van luxe spa’s die zijn ontworpen om uw leven aangenamer te maken.

Caldera

Caldera

De Caldera spa’s zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en zijn ontworpen om u zo comfortabel mogelijk te laten genieten. De gepatenteerde technologieën zorgen voor een optimale waterstroom, wat weer zorgt voor goede circulatie en filtratie van het water. Dit resulteert in helder water dat vrij is van onzuiverheden en bacteriën. Het speciale zoutwatersysteem helpt zelfs bij het verlichten van pijn en spanning. Dan kunt u echt ontspannen!

De spa’s zijn ook uitgerust met geavanceerde functies zoals bedieningselementen, ingebouwde verlichting en jetstromen. De spa is zelfs op afstand bedienen met een handige mobiele app. Zo heeft u altijd de perfecte temperatuur.

Nieuwsgierig geworden? Neemt contact met ons op en we laten u weten wat de mogelijkheden zijn.

Informatie aanvragen

Contact

Algemene voorwaarden

Contact

Jouw tuin, jouw stijl

Wij geloven dat jouw tuin moet passen bij jouw smaak en persoonlijkheid. Dat begint met een idee en inspiratie. Wij helpen jou in het volledige proces, van idee tot realisatie. Van aanleg tot onderhoud. Jouw tuin, jouw stijl.

Onze diensten

Benieuwd naar wat Van der Put tuin & landgoed voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.