Projectbegeleiding

Inmiddels hebben we onze kwaliteiten meer dan bewezen. Zo hebben we inmiddels een waslijst aan diverse grote particulieren groenprojecten ontwikkeld.

We verzorgen zowel nationale als internationale projecten voor onze klanten. Of het nu gaat om tuinen in Nederland, Spanje (Ibiza) of in Frankrijk. Ons team gaat niets te ver. We staan u dan ook graag bij in de communicatie met de gemeentes (denk aan vergunningen), locals welke wellicht na aanleg het onderhoud moeten verzorgen en internationale materialen waarin we gespecialiseerd zijn.

Onze wereldwijde leveranciers zorgen ervoor dat we een uniek aanbod in de meest bijzondere en luxe materialen hebben of op maat kunnen laten produceren. Onze groenvisie rijkt inmiddels net zo ver als onze bouwkundige visie die we daarom ook fantastisch kunnen combineren en u de juiste gepaste begeleiding kunnen bieden.

Informatie aanvragen

Contact

Algemene voorwaarden

Contact

Jouw tuin, jouw stijl

Wij geloven dat jouw tuin moet passen bij jouw smaak en persoonlijkheid. Dat begint met een idee en inspiratie. Wij helpen jou in het volledige proces, van idee tot realisatie. Van aanleg tot onderhoud. Jouw tuin, jouw stijl.

Onze diensten

Benieuwd naar wat Van der Put tuin & landgoed voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.