Realisatie

Wij streven ernaar een tuin te creëren welke bij jullie smaak en persoonlijkheid past. Uiteraard vullen wij dit aan met het juiste advies de indeling onze groene visie en een persoonlijke touch.

Die persoonlijke touch vind je terug in onze ontwerpen. We sluiten naadloos aan op jouw wensen en geven gelijktijdig dat extra stukje dimensie waar je naar verlangt bij een nieuwe tuin. Groen en duurzaamheid staan bij ons voorop, maar we begrijpen natuurlijk ook dat er in een tuin geleefd moet worden. Daarom mixen we kwalitatief hoogwaardige materialen met veel groen in onze ontwerpen.

De aanleg door onze enthousiaste team is een feestje. Onze vakmensen betrekken je bij de aanleg van de tuin en voorzien je graag van het beste advies

Na de aanleg van de tuin, heeft deze tijd nodig om tot leven te komen. Het resultaat moet naar verloop van tijd alleen maar mooier worden. We zullen je ten alle tijden bijstaan met advies en/of onderhoud om het maximale uit de tuin te halen.

Het genieten kan beginnen.

Informatie aanvragen

Contact

Algemene voorwaarden

Contact

Jouw tuin, jouw stijl

Wij geloven dat jouw tuin moet passen bij jouw smaak en persoonlijkheid. Dat begint met een idee en inspiratie. Wij helpen jou in het volledige proces, van idee tot realisatie. Van aanleg tot onderhoud. Jouw tuin, jouw stijl.

Onze diensten

Benieuwd naar wat Van der Put tuin & landgoed voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.